Pincode 325214 have been assigned to 6 locations.

Ayana , Kota , Baran
Ayani , Ayana , Baran
Durjanpura , Ayana , Baran
Jaloda Khatian , Ayana , Baran
Laxmi Pura , Ayana , Baran
Luhawad , Ayana , Baran