Pincode 176214 have been assigned to 5 locations.

Bassi , Tiara , Kangra
Maherana , Tiara , Kangra
Salol , Tiara , Kangra(T)
Shamirpur , Tiara , Kangra
Tiara , Kangra , Kangra(T)